Gastvrijheid in horeca met een restaurant robot

In de horeca moet je snel kunnen werken en dit combineren met  je gastvrijheid, want die mag je niet missen. Je bent al meerdere uren aan het werk van hot naar her aan het rennen en het tekort aan personeel bij het restaurant waar je werkt is al maandenlang groot.  Urenlang werken met een hoog stressniveau is voor niemand een goede combinatie

Tekort tekort

We weten het allemaal, er is een tekort aan werknemers in de horeca en de medewerkers die je hebt wil je het liefst op de vloer hebben. Gasten verwelkomen, drankjes en eten opnemen en het eten en drinken serveren, de lijst van taken gaat nog veel langer door en als je een tekort hebt is het lastig om al die taken uit te voeren en daarnaast een goede gastvrijheid te waarborgen. Een restaurant robot zou hier een goede oplossing voor kunnen bieden. 

Voordelen inzet van restaurant robot

Wellicht denk je nu, een restaurant robot? Hoe gaat dat nou helpen bij het oplossen van het probleem. Een restaurant robot is juist DE oplossing, zo kan je al de medewerkers die je hebt ook daadwerkelijk op de vloer plannen en geef je de taken die mogelijk zijn door aan jouw robot.

Restaurant robots worden gebruikt voor het verwelkomen van gasten, het afruimen van tafels en worden zo nu en dan ook gebruikt voor het brengen van eten en drinken. Zo wordt de collega die normaal de hele avond bij de deur staat, een medewerker die ook toegevoegde waarde op de vloer heeft. In plaats van dat jouw medewerker in de bediening de tijd gebruikt om alle tafels af te ruimen, zorg je dat een robot dit doet waardoor je jouw medewerker ook wat ademruimte kan geven.

Is elke robot geschikt voor mijn restaurant?

Er zijn meerdere opties voor een restaurant robot dus er zit er gegarandeerd een voor jouw bedrijf tussen. Een restaurant robot die het eten van je gasten langsbrengt? Geen probleem daar zijn de Bellabot en PuduBot de perfecte robots voor. Liever je medewerker bij de ontvangst verlichten met een restaurant robot? De kettybot heeft een verrassend uitgebreid vocabulaire zodat jouw gasten zich welkom en op hun gemak voelen.

Er zijn zelfs restaurant robots met een slimme oproepfunctie! Zijn je medewerkers al druk bezig met bedienen, drankjes opnemen en schoonmaken? Roep je restaurant robot HolaBot zodat je robot een taak zoals het serveren van eten en drinken voor jou uitvoert. Zo kan je de snelheid en gastvrijheid uitoefenen in de grootste drukte.