Adverteren op Innovatie-Site

Dagelijks bezoeken zo’n 300 bezoekers Innovatie Site om meer te weten te komen over Innovatie. Diverse artikelen scoren goed in de zoekmachines, wat ook gelijk de grootste bron van het verkeer is (zo’n 82% van het verkeer komt uit zoekmachines). Daarnaast is Innovatie Site partner van het ondernemersforum HigherLevel welke gefinancierd is door de RvO.

Onze bezoekers zijn voornamelijk mensen uit Nederland tussen de 25 en 54 jaar (zo’n 63%) verdeeld over 54% mannen en 46% vrouwen geïnteresseerd in innovatie.

Met name professionals weten hun weg te vinden naar Innovatie-Site. Inmiddels hebben een kleine 1000 mensen zich ingeschreven voor de case. Dit zijn professionals van onder andere de Rabobank, KLM, NS, de Overheid, MBK-organisaties en onderwijsinstellingen.

Adverteren op Innovatie Site

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op Innovatie Site. Standaard bieden we de volgende opties:

  • Promotioneel artikel – een ingestuurd artikel wat over innovatie gaat met promotionele inslag. Er zijn in totaal 2 linkjes mogelijk naar de eigen website. Dit is goed voor zichtbaarheid én SEO. Het artikel wordt gepost op de website en op de social kanalen (LinkedIn & Facebook).

De prijs voor een promotioneel artikel ligt tussen de 100 en 250 euro (voor 250 euro schrijven wij het artikel).

  • Banners op Innovatie Site – We hebben de beschikking over een banner systeem op de website. In elk artikel zal de banner terug komen alsmede op de homepage en sidebar. Als adverteerder lever je zelf de banners aan welke vervolgens op deze 3 plaatsen komen. Grotere banners mogelijk in overleg

De prijs voor banners op Innovatie Site ligt tussen 150 en 250 euro per maand. Minimale afname van 3 maanden en bij 6 maanden of langer is er korting mogelijk (1 maand korting bij 6 maanden, 2 maanden bij 12 maanden).

  • Promotionele mailing – Een kleine 1000 mensen hebben zich aangemeld voor de nieuwsbrief / case van Innovatie Site. Dit zijn professionals uit diverse industrieën met interesse in innovatie. Het is mogelijk om naar deze mensen een gerichte mailing te sturen. We werken met Mailchimp, een eigen design aanleveren is dus mogelijk.

De prijs voor een dergelijke mailing hangt af van de boodschap en design. Meegenomen worden in een losse e-mail kost 75 euro. Een volledige e-mail gericht op jouw bericht kost 200 euro (150 euro wanneer je dit 3 maanden doet).

De diverse mogelijkheden zijn ook te combineren in een pakket. Neem hierover contact op met info@innovatie-site.nl